select an option:

Handig om te weten

Krijg ik direct bevestiging van mijn aanmelding?
Wanneer je een ticket hebt geboekt, krijg je daarna direct een bevestiging van aanmelding in je mailbox. Daarbij ontvang je ook een mail met alle waardevolle info voor de door jou geselecteerde dag.
Kan ik met meerdere mensen komen?
Dat kan zeker! Op basis van beschikbaarheid kan je één of meerdere tickets selecteren tijdens het boeken.
TIP: Bedank of verras iemand met een bijzonder en waardevol cadeau.
Hoe is het eten geregeld op het One Day Retreat?
Tijdens de retreats wordt je volledig ontzorgd en worden er de gehele dag (h)eerlijke gerechten op tafel getoverd. Er wordt gebruik gemaakt van verse, biologische ingrediënten op plantaardige basis. Alles is in principe vegan, met vega uitbreiding/opties.
Waarom zijn de retreats alleen  in Friesland?
Dit is een bewuste keuze. Vanuit de missie en visie van Honoring Retreats ontvangen we je graag in een unieke, rustige en groene omgeving waar we op een diep niveau kunnen verbinden met Moeder Aarde.
Voor wie is deze dag?
Voor iedereen die zijn/haar bewustzijn wil vergroten, op zoek is naar verdieping, verstilling, rust en/of zichzelf. Maar ook voor een ieder die meer verbinding met de natuur wil ervaren.
Ik heb een allergie, wat nu?
Wanneer je een allergie, wens of (andere) voorkeur hebt m.b.t. tot voeding horen we dat graag van je. We kunnen dit dan tijdig afstemmen met de chef.
Wat gebeurt er na het retreat?
Na het retreat is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de Honoring Earth Whatsapp Community. Op deze manier bieden wij jou de nodige ondersteuning, zorgen we voor verbinding en kunnen we met elkaar delen. 
Wil je met ons connecten?
Wil je het Honoring Team versterken en/of weet je mooie nieuwe locaties? We staan open voor waardevolle suggesties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over de retreats

Ik heb bepaalde gezondheidsklachten en twijfel of ik (aan alle onderdelen) mee kan doen?
In principe kan iedereen meedoen aan deze dag. Wel zijn er een aantal contra-indicaties voor de cacao ceremonie. Mocht je vragen hebben over jouw situatie neem gerust even contact met ons op voor meer informatie en een passende oplossing.
Hoeveel mensen komen er naar een One Day Retreat?
We werken bewust met kleine groepen van maximaal 16 personen per editie. Hierdoor kunnen we iedereen de persoonlijke aandacht geven en zorgen we er voor dat iedereen gehoord en gezien wordt.
Stel het is slecht weer, wat dan?
In principe vinden de meeste onderdelen buiten plaats. Bij slecht weer hebben we in Hùns een tent tot onze beschikking en in Appelscha een prachtige binnenruimte.

Tickets

Krijg ik direct bevestiging van mijn aanmelding?
Wanneer je een ticket hebt geboekt, krijg je daarna direct een bevestiging van aanmelding in je mailbox. Daarbij ontvang je ook een mail met alle waardevolle info voor de door jou geselecteerde dag.
Kan ik met meerdere mensen komen?
Dat kan zeker! Op basis van beschikbaarheid kan je één of meerdere tickets selecteren tijdens het boeken.
TIP: Bedank of verras iemand met een bijzonder en waardevol cadeau.
Kan ik korting krijgen?
Er wordt gewerkt met zogenoemde ‘dynamische’ prijzen voor tickets. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je een ticket kan bemachtigen. Er wordt niet gewerkt met losse kortingcodes.
Kan ik annuleren/wijzigen?
Annuleren/wijzigen van je ticket is mogelijk, maar hierbij gelden onze algemene voorwaarden. Mocht het nodig zijn, denken we graag met je mee voor een passende oplossing.
Kan ik het ticket voor iemand anders kopen?
Dit is zeker mogelijk. Doorloop hiervoor het aanmeldproces met je eigen gegevens en vul per deelnemer de juiste informatie in. 

Betalingen

Welke betaalmethodes zijn er?
Betaling van je ticket kan eenvoudig en veilig via iDEAL. Ook ondersteunen we alle grote creditcards (Visa, Mastercard, American Express).
Welke provider verwerkt de betaling? 
Voor de afhandeling van betalingen maken wij gebruik van Stripe. Stripe is een online betaaldienst waarmee bedrijven betalingen online kunnen accepteren.
Krijg ik een factuur?
Jazeker. Na afronding van betaling kan een factuur op verzoek toegezonden worden. Neem hiervoor contact met ons op.
Bieden jullie achteraf betalen aan?
Op dit moment bieden we nog geen achteraf betalen aan. We onderzoeken momenteel de integratie van Afterpay en/of Klarna.
Kan ik contant betalen? 
Nee, helaas. We accepteren alleen online bestellingen en de hieraan gekoppelde betalingen. Dit is een volledig geautomatiseerd proces.
Welke naam zie ik op het bankafschrift?
Op je bank- of creditcardafschrift kan je de betaling terugvinden onder de naam HONORINGRETREATS of HH bij een verkorte versie.
Ik wil deze dag graag boeken voor mijn bedrijf / mijn medewerkers, kan dat?
Dat is mogelijk. Er kan deelgenomen worden aan de bestaande One Day Retreat XL event of men kan een eigen dag naar wens organiseren. Neem hiervoor contact met ons op, dan zorgen wij voor een passend voorstel.